UA
UA EN RU
Реєстрація Увійти

Що таке агентські облікові записи і навіщо вони потрібні арбітражникам?

Агентські облікові записи значно підвищують результативність реклами і призводять до підвищення ROI. Що таке агентські облікові записи, навіщо вони потрібні арбітражникам, і як у цьому допомагають проксі? Про ці та інші питання - у цій статті.
 

Що таке агентські облікові записи?

З технічної точки зору, агентський обліковий запис - це звичайний рекламний обліковий запис. Але його відмінність у цьому, що він створий спеціально великих рекламодавців, наприклад, для рекламних агентств. Схема дій така:

  • Рекламне агентство укладає договір з рекламодавцем, наприклад, з Google, і бере на себе низку зобов'язань. До таких зобов'язань можуть належати вимоги щодо бюджету, надання документів, забезпечення ефективності реклами тощо. 
  • У відповідь медійна мережа надає рекламний кабінет із розширеними можливостями.
  • Рекламодавець використовує рекламний кабінет, гарантуючи при цьому дотримання всіх вимог. А медійна мережа, у свою чергу, має впевненість у тому, що рекламодавець не порушуватиме договір.

Виходить взаємовигідна співпраця. І звичайно, кожен арбітражник хотів би отримати такий агентський обліковий запис у своє розпорядження, адже це значно підвищує довіру з боку Google або іншої рекламної мережі.


Переваги рекламних облікових записів

  • Пріоритет у модерації. Якщо ви створюєте велику кількість рекламних оголошень, це виявиться для вас дуже важливою перевагою. Справа в тому, що на модерацію нерідко йде досить багато часу, проте модерація агентських кабінетів здійснюється у пріоритетному порядку. Економія часу в багатьох випадках може прямо позначатися на результативності рекламних кампаній, особливо коли йдеться про просування сезонних або wow-товарів.
  • Підтримка та захист від бана. Якщо у вас виникли проблеми з модерацією або, що ще гірше, кабінет був забанений, кошти буде повернено, більше того, компанія-партнер візьме на себе зобов'язання щодо вирішення конфліктної ситуації.
  • Висока довіра. При співпраці через компанію-партнера рекламодавець має менше турбот. По суті, йдеться про додаткову модерацію таким чином, що зрештою оголошення з більш високою ймовірністю відповідає вимогам рекламної мережі і не відхиляється.
  • Великі обсяги трафіку. Для арбітражників дуже важливо мати доступ до великих обсягів трафіків, більше того, іноді виникає необхідність отримати доступ до певних регіонів, трафік з яких недоступний для особистих акаунтів.
  • Оплата без проблем. Якщо ви стикаєтеся з проблемою проведення оплати, компанія-партнер візьме на себе посередницьку функцію в цьому питанні. 

Звичайно, важливо згадати і про велику нестачу рекламних облікових записів, а саме про те, що за таку співпрацю доведеться оплачувати комісію в розмірі 10-20%. І звичайно ж, якщо йдеться про арбітраж, який свідомо має на увазі порушення правил, то з агентськими акаунтами краще не зв'язуватися. 


Коли варто вибирати агентські облікові записи?

Існують певні сфери, працюючи в яких, використання агентських облікових записів має особливий сенс.

  • Фінанси – це серйозна сфера з високими партнерськими виплатами, тому для рекламодавців нерідко встановлюються дуже серйозні вимоги та обмеження. Якщо ви просуваєте фінансові оффери, краще використовувати агентські облікові записи, що спростить модерацію і прискорить запуск рекламної кампанії. Крім цього, у фінансовій сфері важливо проводити якісну аналітику, що якраз можливо за допомогою агентських облікових записів.
  • Криптовалюти і блокчейн - просування таких офферів не рідко викликає різноманітні складності через суворі правила, встановлені рекламними мережами. Використання агентських облікових записів чудово допомагає обійти дані обмеження, що в цілому підвищує ROI і забезпечує стабільну роботу рекламних кампаній.
  • Ігри - це дуже популярна та прибуткова ніша, проте, при просуванні даних офферів доводиться керувати великою кількістю кампаній та працювати з більшими обсягами трафіку. Багато арбітражників використовують сірі методи, тому вкрай важливо убезпечити свій обліковий запис. Але найпростіше - використовувати агентські облікові записи.
  • Туризм, готелі, подорожі. У даній індустрії важливо швидко та ефективно просувати сезонні пропозиції, акції та спецпропозиції. Агентські облікові записи підходять для цього найкращим чином, оскільки дозволяють оперативно запускати та оптимізувати кампанії і при цьому прискорюють проходження модерації.


Де взяти агентський кабінет?

Агентський обліковий запис, або агентський кабінет, - це не просто опція, яку можна вибрати під час реєстрації. Без посередника не вийде, оскільки вимоги є досить суворими. На сьогодні можна виділити деякі способи отримання агентського облікового запису:

  • CPA-мережі. Партнерські мережі націлені на співпрацю з великими рекламодавцями, тому можуть запропонувати створення агентського облікового запису для постійних клієнтів. Наприклад, якщо ви давно співпрацюєте, не маєте порушень і показуєте хороші обсяги трафіку, вам можуть надати таку можливість. Важливо пам'ятати, що партнерські мережі далеко не завжди афішують те, що надають таку можливість, тому це індивідуальне питання.
  • Рекламні агентства – це найкращий спосіб. На сьогодні не складно знайти рекламну агенцію, яка співпрацює з Google, Facebook або іншою великою платформою. Вони можуть запропонувати оренду та повне управління кампаніями для тих, хто задіяний в арбітражі.
  • Купити агентський обліковий запис - це теж варіант. В Інтернеті, особливо на профільних форумах та в Telegram каналах, є велика кількість подібних пропозицій. Арбітражники повинні бути уважними та акуратними, щоб не потрапити до рук шахраїв. Найкраще співпрацювати з надійними продавцями. Реселери – це посередники, які займаються перепродажем доступу до агентських кабінетів. Такий варіант варто розглядати в тому випадку, коли вам потрібен рекламний кабінет на невеликий період часу, так як надавати гарантії довгострокової роботи в даному випадку навряд чи хтось візьметься. Реселерів можна знайти на форумах арбітражників.


Навіщо використовувати проксі під час роботи з агентськими обліковими записами?

Якщо йдеться про арбітражників, важливо пам'ятати, що вони не є бажаними клієнтами великих мереж. Вся справа в тому, що будь-яка рекламна мережа зацікавлена ​​у прямій співпраці, адже прямі рекламодавці набагато менш схильні до обману та інших неправомірних дій.

З огляду на це навіть добропорядний арбітражник може потрапити під підозру. Результат - бан акаунту та втрата коштів. Щоб цього не допустити, важливо забезпечити безпеку, а саме використовувати проксі. Вони допоможуть приховати реальний IP арбітражника, дані про пристрій, фізичне розташування та допоможуть оптимізувати багато робочих процесів. 

Компанія KeyProxy – надійний помічник будь-якого арбітражника. Найкращі на ринку проксі з uptime 99,8% та швидкістю 3-20 Mbit/s забезпечують швидке відкриття сторінок та комфортну роботу з особистим кабінетом у будь-якій партнерській мережі. Головне - можливість роботи з великою кількістю рекламних кабінетів без занепокоєння!


Висновки

Використання агентських облікових записів дозволить вивести арбітраж на потрібний рівень. Але це потрібно лише тим, хто працює у певних нішах та націлений на великі обсяги.

У будь-якому випадку без якісних проксі арбітражнику не обійтися. Тому проксі від KeyProxy – це рішення для всіх, хто працює на ринку арбітражу трафіку!