UA
UA EN RU
Реєстрація Увійти

Які крипто-офери арбітражникам краще просувати через Google Ads у 2024 році?

Криптовалютна індустрія змінюється дуже швидко. Щороку з'являються нові пропозиції, а старі втрачають свою актуальність. Більше того, у криптосфері з'являються нові відгалуження. У цій статті про те, які крипто-оффери краще просувати в 2024, використовуючи Google Ads, і як у цьому допомагають проксі.

Що таке крипто-офери?

Коли з'явився біткоїн, ніхто особливо не розумів, що таке криптовалюти, блокчейн та інші терміни, тому термін криптовалюти фактично прирівнювався до терміну біткоїн.

Пізніше з'явилися відгалуження – такі як нові валюти, майнінг, інвестиції, трейдинг тощо. Кожне з них цікавить певну аудиторію. Наприклад, одним цікавий майнінг, інші заробляють на арбітражі. Незважаючи на те, що їхня сфера інтересів - крипта, це абсолютно різні аудиторії з різними потребами та запитами.

У 2024 році слід виділити такі крипто-офери для арбітражу за допомогою Google Ads:

  • Платформи для майнінгу. Незважаючи на те, що прибутковість майнінгу падає, а винагорода зменшується, сьогодні величезна кількість електроенергії, як і раніше, витрачається на видобуток біткоїну та інших криптовалют. Поодинці практично ніхто не працює, доводиться об'єднуватися. Платформи для майнінгу пропонують винагороду за залучення нових учасників. Арбітражити можна трафік із соціальних мереж, месенджерів і, звичайно ж, через Google Ads.
  • Біржі для трейдінгу криптовалют. Ймовірно, це найбільш популярна та прибуткова пропозиція. Кожна біржа зацікавлена ​​у залученні нових клієнтів, оскільки будь-які операції, незалежно від цього, заробляє користувач чи ні, - це її прибуток. Щедру винагороду за залучених користувачів пропонують топові біржі, серед яких Binance та багато інших. Даний трафік можна залучати практично з будь-яких джерел, проте відмінно конвертуються саме оголошення Google Ads.
  • Сервіси автотрейдінгу на основі штучного інтелекту. На сьогоднішній день ШІ робить справжній прорив у різних індустріях, у тому числі в трейдингу. При виборі оффера важливо брати до уваги репутацію, термін перебування над ринком, розробників. Зараз величезний попит на автоматизовану торгівлю, проте, далеко не всі пропозиції є робітниками.
  • Освітні програми – незважаючи на те, що у 2024 році, здавалося б, про криптовалюти чув кожен, попит на навчання неймовірний. Навчають найрізноманітніших навичок - трейдингу, інвестуванню тощо. Навчання пропонують і приватні експерти та організації.
     

Арбітраж тапінгу

2024 рік спричинив справжню революцію в майнінгу криптовалют. Якщо ще рік тому для цього слід було мати дороге обладнання, то поява Notcoin зробила заробіток крипти доступним для кожного. Мільйони людей по всьому світу почали тапати по екранах на своїх смартфонах.

Після Notcoin з'явився Hamster Kombat, а далі – багато інших подібних проектів.

Для арбітражників це відкриває величезні перспективи, оскільки цільова аудиторія – будь-який користувач смартфона, а таких – мільярди. Враховуючи те, що подібний заробіток цікавить навіть тих, хто має невисоку комп'ютерну грамотність, конвертація оголошень дуже висока.

При цьому необов'язково шукати партнерські програми, можна залучати рефералів самостійно. Для цього, наприклад, можна зробити сайт-прокладку з перерахуванням реферальних посилань цікавих проектів.

Лити трафік через оголошення Google Ads на таку landing page можна без будь-яких складнощів. Ця підніша розвиватиметься в майбутньому, тому що простота заробітку приваблює багатьох. Більше того, Notcoin дозволив заробити кілька сотень доларів кожному, хто виконував нескладні дії. Це підігріває інтерес до інших подібних проектів.

Як лити трафік із Google Ads на крипто-офери?

Головне правило успіху при роботі з крипто-офферами, як, втім, і з іншими офферами, - прогрівання облікового запису.

Обліковий запис слід створювати лише за допомогою пошти Gmail. При цьому непогано зробити це заздалегідь, тобто не в день створення рекламного кабінету. За рахунок цього у Google буде достатньо часу, щоб зібрати про вас якусь інформацію та переконатися в тому, що ви – не спамер.

Пошта має бути без поганої історії - не треба розсилати з неї спам або реєструватися на будь-яких підозрілих сервісах.

Реєструвати обліковий запис слід вручну - бажано без автозаповнення. Грамотно заповнений профіль – це профіль, який захищений двофакторною авторизацією та має якусь історію. В ідеалі чим старіше, тим краще.

Також якщо ви плануєте працювати, наприклад, з американською аудиторією, дуже важливо створювати обліковий запис з американського IP. У цьому чудово допомагають проксі. Вони мають бути надійними та швидкими. У компанії KeyProxy – найкраща пропозиція на ринку. Це - мобільні проксі бізнес-рівня, які працюють з uptime 99.8%, дозволяють змінювати IP за 3 секунди і забезпечують безлімітний трафік.

Таким чином, ви значно знизите підозри з боку Google з приводу того, що є арбітражником.

Також непогана стратегія – використовувати трастові акаунти. Їх можна придбати у постачальників. Це актуально, якщо у вас активна і масова робота з великою кількістю офферів, тому немає можливостей розкручувати всі акаунти самотужки.

Це нормальна практика, але дуже важливо знайти надійних постачальників.

З чого почати новачкові в арбітражі крипто-оферів?

Незважаючи на те, що перші криптовалюти з'явилися досить давно, криптоіндустрія є досить юною, порівняно з іншими фінансовими сферами.

Ймовірно, найкращий спосіб для старту - просування криптовалютних бірж:

  • Bybit - отримуєте винагороду у розмірі 25 usdt за залученого користувача, а також до 30% заробленої комісії від скоєних ним угод. Дзвінке ім'я, гарна репутація.
  • Bitget – нова, але така, що вже давно встигла завоювати популярність криптовалютна біржа. Різко нарощує свої обсяги, має широку мережу партнерів та гарну репутацію серед блогерів. Винагорода залежить від операцій, які здійснюють запрошені користувачі. Наприклад, розмір комісій для торгівлі ф'ючерсами варіюється від 40 до 50%.
  • KuCoin - також відома біржа, яка пропонує винагороду до 20% від заробітку на комісії залучених користувачів.
  • TradingView - це комплексне програмне забезпечення для аналізу, підійде для аудиторії, яка розуміється на трейдингу та інвестуванні. Розмір винагороди складає 30%.
     

Як використовувати проксі під час роботи з Google Ads

Якщо ви арбітражник, який працює з великою кількістю оферів, не забувайте гарантувати власну безпеку, щоб не втрачати кошти. Google намагається обходитися без посередників та прагне, щоб рекламу купували безпосередньо власники бізнесу.

Тому важливо використовувати проксі від KeyProxy, які допомагають замаскуватися і успішно використовувати велику кількість облікових записів на одному пристрої, щоб просувати різні офери в плюс.