UA
UA EN RU
Реєстрація Увійти

Dolphin Anty - кращий антидетект браузер

Що таке антидетект браузер?

Антидетект браузер - це спеціальний браузер, за допомогою якого ви можете створювати необмежену кількість віртуальних профілів, дані в яких повністю відокремлені одне від одного. Простими словами, кожен профіль представляє собою окремий пристрій і окрему цифрову особистість. Це дозволяє створювати багато акаунтів на будь-яких сайтах, наприклад, вести кілька акаунтів у соціальних мережах, не переймаючись про блокування.
Також антидетект браузер потрібен SEO-спеціалістам, маркетологам, вебмайстрам і широкому колу онлайн-професіоналів. Він дозволяє уникати банів, обмежень та інших неприємностей при активній роботі.

Dolphin Anty - кращий антидетект браузер

На сьогодні користувачам Інтернету доступно величезна кількість антидетект браузерів. Лідером серед них є  Dolphin Anty. Його принципова відмінність полягає в тому, що він створює реальні відбитки браузера, які не просто унікальні, але й виглядають реалістично і не викликають підозрів у антифрод систем. Завдяки цьому ви можете створювати велику кількість акаунтів і впевнено працювати, не боячись банів. Dolphin Anty добре відомий серед арбітражників і спеціалістів з партнерського маркетингу, які працюють з Google, Facebook та іншими ресурсами. Він налаштований як під індивідуальне використання, так і під командну роботу. З його допомогою доступна автоматизація робочих процесів, економія часу і швидке досягнення результатів.



Особливості Dolphin Anty

Dolphin Anty працює як окрема програма. Його потрібно завантажити та встановити, як будь-який інший браузер. Використання відкриває широкі можливості за допомогою наступних інструментів:

Куки-робот для фарма файлів куки. Цей інструмент дозволяє автоматизувати процеси створення, управління та використання файлів куки. Вони використовуються для зберігання інформації про користувачів та їхні вподобання на веб-сайтах. Куки-робот дозволяє генерувати куки та управляти ними для різних цілей. Наприклад, для тестування веб-сайтів або збору статистичних даних.
Вбудована автоматизація за шаблонами. Цей інструмент дозволяє створювати та використовувати шаблони для автоматизації повторюваних завдань. Наприклад, вам потрібно регулярно перевіряти електронну пошту на кількох поштових скриньках. За допомогою Dolphin Anty ви можете створити шаблон для цієї дії та застосовувати його в автоматичному режимі.
Функціонал для роботи в команді. Dolphin Anty надає інструменти для спільної роботи над проектами. Це включає можливість спільного доступу до даних, швидкий і захищений обмін файлами, спільне редагування та інші засоби для ефективної командної роботи. Якщо ви - професіонал, який займається арбітражем або іншим видом онлайн-заробітку, досить ймовірно, що кожному члену вашої команди потрібен доступ до одного і того ж акаунту. Якщо це робити, використовуючи різні пристрої та IP-адреси, це може викликати підозри системи захисту сайту. Результат - обмеження доступу або навіть блокування. За допомогою Dolphin Anty ви можете налаштувати спільний доступ, не викликаючи підозрів і комфортно використовувати один акаунт усією командою.
Синхронізатор дій. Цей інструмент дозволяє виконувати однакові повторювані дії у декількох профілях одночасно. Наприклад, ви хочете ставити лайки або робити репости. Такий функціонал особливо корисний при роботі з декількома акаунтами для блогерів та маркетологів. Менеджер закладок і розширень. Dolphin Anty має зручний менеджер закладок і розширень. Він допомагає організувати та керувати закладками, а також встановлювати різноманітні розширення. Це значно підвищує функціонал браузера.

Менеджер проксі

У Dolphin Anty є вбудований менеджер проксі, який дозволяє зручно та ефективно керувати великою кількістю проксі.

Проксі можна масово додавати, редагувати, перевіряти з'єднання та призначати профілям. Особливо зручно керувати мобільними проксі.
Зокрема, навіть змінити IP-адресу проксі за одним натисканням кнопки, якщо під час додавання проксі вказати URL-посилання. Цей інструмент забезпечує управління проксі-серверами, що корисно для обходу блокувань, анонімного серфінгу в Інтернеті та виконання інших завдань, пов'язаних з мережевими запитами.

  • Кожному користувачеві браузера Dolphin Anty надається безкоштовний тариф на 10 профілів. Цього вповні достатньо не лише для тестування, а й для повноцінної роботи. Правда, професіоналам зазвичай потрібно більше.

    Як використовувати Dolphin Anty на практиці?

    Обхід блокувань. Навіть звичайний користувач, який не порушує правила використання соціальних мереж, може зіткнутися з блокуванням. У цьому випадку проблему можна вирішити через VPN або проксі. Але якщо для роботи потрібні десятки акаунтів, управління значно спрощується за допомогою спеціального антидетект браузера. Соціальні мережі та інші сервіси збирають інформацію не лише про географічне розташування користувача, а й про пристрій, операційну систему та безліч інших параметрів. Отриманий набір даних називається відбитком. Результат - якщо користувач намагається створити другий, третій, десятий акаунт, сервіс це одразу бачить, що призводить до блокування всіх акаунтів. Dolphin Anty дозволяє легко і просто вирішити цю проблему.
    Анонімність. І рекламні платформи, і соціальні мережі орієнтовані на те, щоб отримати максимум інформації про своїх користувачів, але такий варіант підходить не всім. Багато хто переживає про те, що їх особисті дані можуть бути передані третім сторонам або продані зловмисникам. Антидетект браузер - відмінний варіант зберегти анонімність, так як сервіси бачать лише ті дані, які ви їм підміняєте.
    Фармінг акаунтів. Досвідчені маркетологи знають, що соціальні мережі дуже ретельно перевіряють якість рекламних акаунтів. Новачків не люблять. Тому емпіричним шляхом було встановлено, що слід "прогрівати" акаунти, тобто, реєструвати і імітувати активну діяльність. Тому для покупки реклами в Facebook, Google, Instagram, TikTok та на інших платформах не обійтись без мультіаккаунтингу, тобто, управління великою кількістю різних акаунтів. Але такі сервіси не люблять цього і можуть банити або один акаунт, або всю мережу. Рішення - Dolphin Anty. Цей антидетект браузер дозволить вам створювати і підтримувати роботу необхідної кількості рекламних акаунтів, щоб ви могли купувати рекламу без перебоїв. Це дуже популярно серед арбітражників. Тому багато з них використовують Dolphin Anty.

    Проксі для Dolphin Anty

    Для повноцінної роботи антидетект браузера необхідні якісні та надійні проксі. Компанія KeyProxy пропонує найкращий варіант: мобільні проксі з стабільним uptime 99,8%. Швидкості 3-90 Mbit/s достатньо для виконання будь-яких завдань, навіть для роботи з важкими відеофайлами. Плюс до цього, необмежений трафік і швидка зміна IP (до 3 секунд).

    Все це робить проксі від KeyProxy ідеальним варіантом для роботи з Dolphin Anty! Реєструйтесь на сайте Dolphin Anty і отримайте безкоштовний тариф на 10 профілів.